hsp-wandeling

verbinding tussen lichaam en geest

Voor een HSP-er is wandelen in de natuur erg goed, eigenlijk nog meer dan een niet HSP-er.  Wandelen in de natuur helpt je om je hoofd leeg te maken, om weer verbinding te leggen tussen lichaam en geest, om nieuwe energie op te doen en om weer goed te aarden. Door te wandelen in de natuur ontstaat er rust en ruimte om na te denken en om contact te maken met je diepere zelf. 

In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

 

Tijdens deze wandeling zullen we een aantal oefeningen doen waarbij je zult ervaren dat je nog beter in staat bent om dicht bij jezelf te blijven. De focus ligt op jouw mogelijkheden. Als HSP- begeleiders hebben wij daarin een ondersteunende, stimulerende en inspirerende rol.

 

De totale duur van een HSP-wandeling is maximaal anderhalf uur

begin nu

Elke dag kun je opnieuw beginnen en daarvoor is het nooit te laat. Wil jij luisteren naar je gevoel(igheid) en je hart laten spreken? 

En wil jij lekker in beweging zijn in de natuur, nieuwe energie op doen en aan jezelf werken?

Geef je dan nu op en doe dan mee aan onze HSP-wandelingen!

 

 

locatie

volgt zo spoedig mogelijk

data

volgt zo spoedig mogelijk

tarieven